Volkswagen : EGR softwarematig dichtzetten? / Deurbekleding achterdeur

Wil op deze motor (AXR) de egr dichtzetten
Echter las in antwoord op bericht geplaatst 1-1-06 dat dit op modellen na 2003 alleen softwarematig gaat klopt dit?
En doen ze dit ook?

Voor het plaatsen van speakers in de achterdeuren, moet ik de bekleding loshalen graag info/tips om dit te doen.

bijvoorbaat dank!!

defenceguy

Geplaatst door defenceguy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mark7308 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het handvat bestaat uit twee plastic delen. Plaatje er voorzichtig afhalen met twee schroevendraaiers, daarachter zitten twee parkers. Als je handbediende ramen hebt zijn er twee types deurhandles mogelijk: Los plastic plaatje met een schroef eronder, en ander kun de de ring tussen handeltje en bekleding opzij schuiven, dan kun je deze eraf nemen. Nu kun je voorzichtig van onderaf de deur de bekleding lostrekken. Als alle klemmetjes los zijn, deurpaneel recht naar boven schuiven om eruit te halen. Pas op voor het draadje van de instapverlichting en klik vervolgens de kabel naar de deurklink los.
Appeltje eitje.
Als er al speakers in de achterdeuren zitten moet je de popnagels uitboren om de speaker te verwijderen. Als er nooit speakers in gezeten hebben, moet je het speakerkapje vervangen (want die is dicht) en je hebt een adapterplaat nodig. Met geluk heb je al bedrading liggen, anders zul je deze zelf door moeten trekken.

Met je EGR probleem kan ik je niet helpen.

WimB12260 (0), 18 jaar geleden

EGR kun je dichtzetten met VAG-COM, klopt inderdaad dat er wel eens problemen zijn na het plaatsen van een plaatje, er zal een lampje gaan branden in je dashbord.

Wim

defenceguy (0), 18 jaar geleden

bedankt voor de reakties, ik ga eens wat proberen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.