Volkswagen : gaskabel

Vraagje..als de motor koud is word het gaspedaal soms iets onder mij voet vandaan naar beneden getrokken, en hierdoor loopt de toerental iets op en gaat ook gelijk weer terug is dat een noraal verschijnsel bij deze auto.?

En of kan het zo zijn dat de gaskabel dan te strak zou staan en deze door de vacumm onderdruk bij koude motor te wenig of geen speling heeft en de gasklep hierdoor iets opentrekt..wie weet meer!

snowman11000

Geplaatst door snowman11000 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

dit verhaal komt me erg bekend voor, en er staat al een antwoord in.

Klaar dus.

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Ok Harry sorry voor mij gedachte... het klopt idd dat er uitgebreid op gereageerd is in mij eerdere topic maar ik was een week weggeweest zodoende en dus niet meer gekeken Bedankt nog.Er zitten geen foutcode in bij het uitlezen heb ik zojuist even gekeken k zal de gaskabel wel eens terugdraaien en dan hoor je weer.

Groet,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.