Volkswagen Golf IV: schakelbak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 v5

hallo ik was met mijn auto aan het rijden en plots kwam ik niet meer in mijn versnelling alleen in z,n 1 en kon hem wel ontkoppelen in z,n 1 ik zag een beetje olie onder bij m,n schakelbak weet iemand hier mij iets meer over te zeggen alvast bedankt.

renea

Geplaatst door renea (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Gaat hij alleen nog in de 1 ?

En weet je zeker dat het versnellingsbak olie is ? Zoja, verhelp gelijk de lekkage daar waar hij lekt en vul de olie bij,

Het kan ook zijn dat remvloeistof lekt door bv een lekkage aan de koppelingscilinder op de bak, maar dan zou je hem wel nog gewoon in een andere versnelling kunnen zetten, maar dat lukt niet als ik het goed begrijp ?

Controleer het bedienings mechanisme op de bak ook eens, het zal waarschijnlijk los van je olie lekkage staan, maar als je koppeling nog goed werkt, zul je het hier moeten zoeken, denk aan een defecte of los geschoten koppelingskabel.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.