Volkswagen BORA: Schokbrekers vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: APK, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hallo techneuten, ik wil aan mijn VW Bora de achterschokbrekers vervangen. Welke moet ik nu bestellen gas of olie gevuld. Krijg verschillende tips van sleutelaars. Weet ook niet wat er nu onder zit, ze lekken niet maar volgens mij zijn het nog de originele van 2000 maar weet ik ook niet zeker.

torstenjankort

Geplaatst door torstenjankort (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 6 jaar geleden

Dat is niet zo een groot verschil , gezien de leefdtijd van de auto , een paar Monroe olie of gas gevuld er onder , maakt niet zoveel uit.

torstenjankort (0), 6 jaar geleden

Sorry voor de late reactie. Bij de APK werd een gebroken achterveer ontdekt en na beide vervangen te hebben veert de BORA als van oud. Bedankt voor de tips.

torstenjankort (0), 6 jaar geleden

Uiteindelijk hoefden de schokbrekers niet vervangen te worden. De oorzaak was een gebroken veer die simpel te vervangen was. Probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.