Volkswagen Golf: schokken

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20 liter

hallo heb een golf3 20cc van95 . de wagen schokt bij vochtig weer en ploffingen in de uitlaat , de eerste 10 kilometer en het toerental galoppeert, maar valt niet still ,onder het rijden voel je het vermogen weg vallen . als de wagen de hele dag in de zon heeft gestaan is alles ok. heb al bougies +kabels+rotor+delcokap vervangen enkel een fout in de motorstuurdoos pingelsensor .volgens de garage moet de voorontsteking op 6 graden staan maar dan heb ik helemaal geen vermogen meer. ben nu ten einde raad wie zou mij kunnen helpen ????

vw cabrio

Geplaatst door vw cabrio (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou dan als eerste de pingelsensor storing verhelpen,hierdoor kan ie ook inhouden,maar een defect gasklephuis heb ik ook wel eens gehad.
6 graden voor is goed,maar dan moet ie wel in de basisstand staan tijdens het afstellen.

Ricky,

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

hij ricky bedankt om te reageren ik kom er niet meer uit,bij vw daeler zeggen dat ge dat niet voelt als de pingelsensor stuk is ? en op 6 graden heb ik geen vermogen afgesteld met specialenkast bij vw . als de wagen begint te schokken en dan terug schakel van 3 de naar tweede dan hoort ge ploffingen in de uitlaat en hard,dan komt wagen op temperatuur alles ok?

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb het met een sharan 2.0 gehad,defecte pingelsensor totaal geen vermogen,nieuwe gemonteerd,storing gewist en hij liep weer perfect.

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

hij ricky ik ga dat vervangen die pingelsensor heb toen die al willen vervangen maar bij vw daeler beweerden ze dat dat er niks bij te maken heeft, zij zeggen ontsteking probleem maar heb al alles vervangen rond onsteking gebeuren,enkel de as zelf niet alvast bedankt hou u op de hoogte

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=vw cabrio]hij ricky ik ga dat vervangen die pingelsensor heb toen die al willen vervangen maar bij vw daeler beweerden ze dat dat er niks bij te maken heeft, zij zeggen ontsteking probleem maar heb al alles vervangen rond onsteking gebeuren,enkel de as zelf niet alvast bedankt hou u op de hoogte[/quote]
De hall-gever in het ontstekingshuis zou ook nog een mogelijkheid kunnen zijn bedenk ik me nu,maar het is vanaf hier moeilijk te beoordelen,maar weet je ook wat voor storing hij aangaf over de pingelsensor (bijvoorbeeld onderbreking,sluiting,enz enz).

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

hij nee ik weet het niet meer , ben al een tijdje aant suggelen met mijn auto,en al naar verschillende personen geweest maar nog altijd niks, ze zeggen fout pingelsensor maar dat voelt ge niet aan de auto onder het rijden? daarom ben ik op dit forum om raad komen vragen via een collega vant werk .ik ga de sensor toch vervangen alvast bedankt om de goede raad

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=vw cabrio]hij nee ik weet het niet meer , ben al een tijdje aant suggelen met mijn auto,en al naar verschillende personen geweest maar nog altijd niks, ze zeggen fout pingelsensor maar dat voelt ge niet aan de auto onder het rijden? daarom ben ik op dit forum om raad komen vragen via een collega vant werk .ik ga de sensor toch vervangen alvast bedankt om de goede raad[/quote]
Wel op het juiste moment aantrekken, anders doet hij het niet goed of overlijd ter plaatse; info bij de vw dealer waar je hem aanschaft.

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

ja da mag ik zeker niet vergeten te vragen had er al eens van gehoord dank u

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.