Volkswagen Golf: Golf III

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hallo, allemaal ik heb één week geleden een golf III 1.9 TDI 66/90 met 375000 op de teller gekocht, na twee dagen werd de motor warm volgens de meter, en het vermogen van de auto is weg hij rijd wel en start ook normaal alleen het optrek van de auto is niet zo als een TDI, het lijkt wel dat hij geen turbo heeft. De Thermostaatschakelaar slaat ook aan maar toch wordt de motor warm, wat kan hier de oorzaak van zijn.

Auto

Geplaatst door Auto (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Misschien een defecte luchtmassameter.
Hoe heet geeft ie aan?

Ricky,

Auto (0), 16 jaar geleden

Hoi Ricky de temperatuurmeter gaat tot de einde als het aan dat ding licht gaat hij 3x in de ronte.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Maar wordt de motor wel te heet?
Heb je dan niet dat de koelvloeistof uit de dop komt van het reservoir?
Zo niet,dan vermoed ik eerder de tem.sensor of de meter defect.

Ricky,

Auto (0), 16 jaar geleden

Nee Ricky de motor wordt niet te heet volgens mij wordt hij gewoon normaal heet de Fan slaat aan de tem.sensor hebben wij vandaag nog vervangen samen met de schakelaar, en hij gaat ook niet koken gooit ook geen koelvloeistof naar buiten via de dop.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Auto]Nee Ricky de motor wordt niet te heet volgens mij wordt hij gewoon normaal heet de Fan slaat aan de tem.sensor hebben wij vandaag nog vervangen samen met de schakelaar, en hij gaat ook niet koken gooit ook geen koelvloeistof naar buiten via de dop.[/quote]
Dan denk ik de meter zelf defect.

Auto (0), 16 jaar geleden

oké bedankt voor je Reactie Ricky, nu moet ik kijken of ik meter kan vinden en of een complete cockpit, of weet jij waar ik zoiets kan vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.