Volkswagen Golf: Thermostaat volkswagen golf III

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1Z TDI

Hey ik heb nog niet zo lang een golf maar mijn thermostaat is stuk nu heb ik al zitten kijken waar hij zit maar kan hem niet vinden... Ik heb hem van voren ervoor gehouden maar dan is de thermostaat groter dan het gat ook dit aan de zijkant... Of ik zit verkeerd te kijken of ze hebben me een fout onderdeel meegegeven... Zou iemand mij kunnen zeggen waar hij zit en of het een beetje te doen is... IK hoor graag even wat

M.v.g Paul

Paultjuhh

Geplaatst door Paultjuhh (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MrBombastic (0), 16 jaar geleden

Ik worstel er zelf ook mee maar je kan een keer op http://www.hbase.nl kijken onder koeling en het op je auto vergelijken. Het zit denk ik in ieder geval in of op een koelwaterflens.

Succes ermee.

Marceltje (0), 16 jaar geleden

hallo , aan de linkerkant van het blok heb je de waterpomp zitten en aan de onderkant daarvan heb je een spruit dei je los kan halen met 2 m6 boutjes , als je dit demonteerd dan komt de thermostaat al tevoorschijn. is geen moeilijke klus. vrg Marcel

Santa (0), 16 jaar geleden

FF de zoekfunctie alhier gebruiken wil ook wel eens verhelderend werken....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.