Volkswagen Golf: olielampje en een piep signaal

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 ABU

hallo weet er eventueel een oplossing dit is een vw golf 1600 met abu motorcode na een tijdje gereden te hebben en staat stationeer te draaien dan begint het olielampje te branden en een piepsignaal en als je er stevig mee rijd dan geen probleem en kom je bij 3000 toeren of minder dan begint het feest weer de oliepomp????? mvg Gerrit

3112

Geplaatst door 3112 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

klapband (0) PRO, 16 jaar geleden

ff oliedruk meten maar olie pomp is zeker een van de mogelijkheden

mec (0), 16 jaar geleden

hallo
ik had ook de zelfde probleem
ik heb de olie druk sensor vervangen en de probleem was opgelost want die lekte (defect) .

vriendelijk groet Mec

renevw9600 (0), 16 jaar geleden

het kunnen 3 dingen zijn en wel: oliepomp, oliedruksensor, oliedrukmeter(printplaat). begin eens met de oliedruk te meten met een manometer heb je voldoende druk dan is de oliepomp in orde vervolgens kun je als de zoemer/lampje weer begint te zoemen/branden de stekkertjes loshalen van de druksensoren, is het zoemen weg dan is de sensor defect en blijft hij zoemen na het losnemen van het stekkertje dan heb je een sluiting in de klokken.(laatste komt vaak voor)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.