Volkswagen Golf: slecht starten en hoogtoeren tal

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 66kw

Ik heb een probleem met mijn golf 3 uit 1992. Hij start heel onregelmatig de ene keer goed en de andere keer heel moeilijk als hij dan aanslaat loopt hij ook heel onregelmatig en dreigt uit te slaan als ik geen gas bij geef. verder loopt het toerental zonder duidelijke reden erg hoog op stationaire (3500 toeren) en blijft daar hangen. dit gebeurt ook tijdens het rijden waarna hij af en toe direct uitslaat. Tijdens het hoog op lopen is er een knetterend geluid te horen achter het dashboard links van het stuur. Dit alles gebeurt vooral binnen de bebouwde kom. Op de snel weg heb ik er nog geen last van gehad.
De auto heeft al 4 keer bij de garage gestaan en is uitgelezen de oorzaak van dit probleem konden ze niet vinden.

keesvd

Geplaatst door keesvd (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Rotzooi eens aan de contactsleutel terwijl de motor draait. Kun je daar het afslaan mee simuleren dan ben je de gelukkige eigenaar van een auto met een defect contactblokje.

keesvd (0), 16 jaar geleden

Heb terwijl de motor draaide aan me contactsleutel gerotzooid maar er gebeurde niets. Dus waarschijnlijk geen defect contact blokje. Maar toch bedankt voor de tip

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.