Volkswagen Golf: schokkend optrekken

Bouwjaar: 1983

Hallo!!!

ik heb sinds kort een erg iritand probleem met mijn wagen.

mijn wagen start perfect en loopt stationair ook mooi maar wanneer de motor warm is gelopen begint hij erg te stotteren in het optrekken. stationair loopt hij warm ook nog mooi.

mijn wagen is een 1800 8v DX GTI de benzine pomp is een anderhalf jaar terug vervangen en er is na die tijd een 10.000 Km mee gereden wat dus meevalt. de rotor en verdeelkap zijn ook pas geleden vervangen. de rotor is btw van een 1100 (zijn al een 7000 km mee gereden zonder problemen) maar toont geen slijtage de verdeelkap heeft wat kleine groefjes op de contactvlakken maar niks ernstig.

heeft iemand een idee wat het probleem kan zijn?
alvast bedankt

groeten Wilmer Koonstra

GTI-Driver3854

Geplaatst door GTI-Driver3854 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is ie apk gekeurd?? Hebben ze het CO afgesteld?? zo ja, zet hem ffe rijker dan.

(als deze golfjes geheel aan de norm voldoen lopen ze net niet helemaal lekker)

Tevens even checken of de conus en klep van de luchtdoorstromingsmeter (te zien als je het luchtfilter demonteerd in het bovendeel van het filterhuis) brandschoon zijn. Hier wil nog al eens koek aanzitten waardoor de massa niet meer klopt of de klep zelfs vast gaat zitten.

GTI-Driver3854 (0), 19 jaar geleden

Bedank Harry!!!

Het is opgelost. even het CO opgeschroefd en klaar isti!
ik heb voor de zekerheid de klep even gekontroleerd maar die was mooi schoon.

Groeten Wilmer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.