Volkswagen GOLF: schokkende motor bij stationair

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: BKC, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

Hallo,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mike en ben in het bezit van een golf 5 1.9 tdi bouwjaar 2006 met 330000km op de teller.
Tot mijn verbazing merkte ik dat mijn motor de laatste tijd tijdens stationair niet altijd lekker loopt. hij begint soms te schudden en dan voel ik het trillen van binnen. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd zoals uitlezen maar ik kon er niets uit vinden dat dit veroorzaakt injectiereiniger heeft ook niet geholpen. er werd gezegd dat dit ook de massavliegwiel kon zijn maar ik ben bij mijn garage geweest en dit was niet het geval. Kan het ook te maken hebben met de waardes van de brandstofpomp? Ik weet het echt njet meer ik hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft het begint echt irritant te worden vooral als je voor een stoplicht staat.

Graag zie ik de antwoorden tegemoet.


Mvg,

Mike

mr2face84

Geplaatst door mr2face84 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.