Volkswagen Golf III: schuifdak

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2800

Hallo,

Bij mijn Golf vr6 heb ik een vreemd probleem.
Er zit een electrisch schuifdak in. Een startonderbreker en centrale deurvergrendeling op afstand.
Als ik de auto afsluit met de electrische deurvergrendeling, dan gaat het schuifdak een stukje open. Doe ik 'm weer van 't slot af en weer op slot gaat hij weer een stukje verder open. Er zitten slotloze polo deurgrepen in dus ik moet 'm met de electrische deurvergrendeling afsluiten. Ik heb nu de stekker van het motortje van het schuifdak losgekoppeld.
Ik heb de auto pas sinds vandaag (19-04), dus voor mij is het een nieuw probleem.
Heeft iemand een idee. Alvast bedankt voor de reacties.

Groet,
Jos

josdm

Geplaatst door josdm (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

josdm (0), 16 jaar geleden

niemand een idee?

werner3.0 (0), 16 jaar geleden

nooit eerder last van dit probleem gehad dan?

de motor heeft een basisstand op zitten, omdat er via de cv een comfort sluiting op zit dus wanneer je de auto op slot doet gaan de ramen dicht en evenals je dak raam, omdat de motor niet goed staat denkt hij dat de basis stand open is, dus auto op slot raam naar stilstand laten gaan, auto weer open, dakraam motor demonteren het mechaniek naar de stand toebrengen dat je zelf denkt dat het de stand is die je wilt, motor terug monteren en opnieuw proberen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.