Volkswagen Golf III : slecht lopen van moter na mijn idee te weinig vermogen leveren

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

ik heb een raadsel voor mij. mijn golfje de moter loopt wat zenieuwachtig en stottert wat slaat niet af maar ja fijn is anders.
ook vind ik dat ie erg sloom is met optrekken en weinig vermogen levert als ik het op de kop in de wind heb met een matig windje nou dan haal ik plankgas misschien is 130 op het lange stuk maar harder wil die dan ook echt niet.
ik heb uit gerekend wat ie neemt aan brandstof hij loopt gemiddeld 1:10 en dat is op lange stukken dat vind ik best wel enorm voor zo licht motertje.
moter heb kort geleden beurt gehad zitten nieuw bougies in en een nieuwe verdeelkap + kabels Co waarden zijn goed temperatuursensor was stuk en is vervangen ook de lambdazonde is nieuwe in gekomen hij hield in computer een fout vast die is der uit gehaaald maar resultaten zijn nog toe niet echt verblufent.
Wie heeft een idee wat er mee aan de hand kan zijn moter heeft onderhand trouwens 278 dkm gelopen
groet klaas

klaas198126

Geplaatst door klaas198126 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

klaas198126 (0), 16 jaar geleden

heeft nou niemand een goed idee wat ik nog zou kunnen proberen of waar ik het zou kunnen gaan zoeken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.