Volkswagen Fox 2010: Schuifdak drain verstopt

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 60

Ik heb een VW fox, met een schuifdak. dit schuifdak heeft een drain met slangen achter de bekleding naar beneden. Het lijkt erop dat er een lek is of verstopping. want de vloer is nat na forse regenbui.
weet iemand hoe deze slangen horen te lopen en aan gesloten zijn, en is er misschien een handleiding of tekening. Ik weet namelijk niet hoe deze slangen vast moeten, en de garage heeft het los getrokken.

giessenjo@yahoo.com

Geplaatst door giessenjo@yahoo.com (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Fox? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Highway (95) PRO, 3 jaar geleden

meestal heel simpel een slang zit aan het gat met een klem onder de hemel vast gezet. Met een luchtslang doorblazen zal er onder de auto lucht komen.

giessenjo@yahoo.com (0), 3 jaar geleden

Ja zeker, echter de vraag is hoe lopen deze slangen meestal, drainen ze naar de opening naast deur bij scharnier van deur, of onder vloer of richting paravan ?

giessenjo@yahoo.com (0), 3 jaar geleden

ik zag namelijk op Youtube "car questions sunroof drain" , dat ze vaak naar de opening van scharnier deur gaan en dan naast deur loopt water naar beneden en naar buiten.

Highway (95) PRO, 3 jaar geleden

Ja, van het schuifdak naar de dakstijl via de voorste deurstijl naar beneden.

kaleido 1 (1320) PRO, 3 jaar geleden

Ze komen uit achter je plastic wielkuip.

giessenjo@yahoo.com (0), 3 jaar geleden

perfect dank voor jullie advies, Heer Mevrouw Kaleido en Highway.
Groet Jo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Fox of stel zelf een nieuwe vraag.