Volkswagen Scirocco: scirocco met een stotterende motor

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 8v

Hallo,

Ik heb een vw scirocco uit 1990 en heb een probleem met de motor. Vaak als ik hem start dan tikt de motor telkens eerst zacht en dan steeds sneller tot die stopt met tikken en begint dan weer langzaam overnieuw todat de motor op temperatuur is. Het toerental schommelt dan tussen de 8500 en de 9500 toeren als hij stationnare draait. Ook is het als ik vol gas geef in verschillende versnellingen dat hij hem de ene keer door trekt tot de 5500 a 6000 toeren en de andere keer bij de 4500 begint te stotteren en dan als ik mijn gas los laat ook stotterend terug loopt.

Ik hoop dat iemand misschien een idee heeft alvast bedankt,

Groeten Rob

Rob 88

Geplaatst door Rob 88 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Scirocco? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mkcarperformance (0) PRO, 15 jaar geleden

beste, dat getik dat je zegt, zijn waarschijnlijk, je hydraulische klepstoters, ik zou al beginnen met deze te vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Scirocco of stel zelf een nieuwe vraag.