Volkswagen Golf 4: Service beurt resetten aub

Bouwjaar: 2002

Hoi allemaal,

kan iemand mij aub helpen om handmatig de service beurt op het dashboard te resetten, of is dit enkel mogelijk met speciale apparatuur.

bert1192

Geplaatst door bert1192 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

raymond_hoste (0), 20 jaar geleden

hallo bert,
Men zegt dat je met normale beurten om de 15dkm opde instrumentenpaneel kunt nullen.Maar met lange onderhouds termijn 30dkm moet je met de VAG tester doen.Ik heb zelf een golf uit 9/2000 met verlende onderhouds termijn en ik kon het gewoon op het instrumentenpannel nullen.Je moet de wagen op contact zetten en tergelijke tyd het rechtse knopje ingedruk houden en vast houden tot je streepjes krijgt op je dagteller.En dan de wagen van contact.En als het contact erop doet moet service opde dagteller verdwenen zijn.Maar lukt het zoniet dan moet het met de VAG tester.Succes

bert1192 (0), 20 jaar geleden

Bedankt Raymond, had het ondertussen ook gevonden in onderhoudsboekje maar nog niet gemeld hier.( staat achteraan in ohb).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.