Volkswagen Polo: slaat af als ze koud is

Bouwjaar: 1986

Als mn polotje (1986- 1043cc enkeltraps carbo (ben de naam ff vergeten...geen solex)) van de shoke af slaat valt ie uit bij het stoplicht. dit zonder ploffen of stotteren, gewoon uit! dit doet ze totdat ze warm is en dan loopt ze niet heel erg regelmatig. ook loop ze net niet lekker, beetje stotteren en inhouden bij het accelereren, maar dan zo dat het nog net door de beugel kan want volgas merk je het niet. De carbo is er afgeweest, schoongemaakt en heeft nieuwe pakkingen, verdelerkap is vervangen, vacuum kleppen zijn op werking en lekkage gecontroleerd. ontsteking is elektronisch en staat precies goed en zelfs de inlaattemperatuur regeling werkt nog na 18 jaar!! Bougies zien er niet uit of ze aan vervanging toezijn en de kabels 'lekken'niet.
weet iemand wat ik over het hoofd zie???
alvast bedankt,
Aris

aris

Geplaatst door aris (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

CO afstelling gecontroleerd?

aris (0), 19 jaar geleden

heb ik aan gedacht maar dr zitten vaste luchtregelschroeven in en daar kan ik niet zo veel mee. suggesties?

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

D'r zit ook een CO schroef aan! En anders de stationaire sproeier nog eens doorblazen.

aris (0), 19 jaar geleden

hoi, ik heb de co afstelling gevonden (had niet verwacht dat ie vacuum geregeld zou zijn, is de grootste schroef op de hele auto nb) en zonder mooi resultaat versteld in alle mogelijke standen. ook het nogmaals schoonmaken van de carbo heeft niet het gewenste effect gehad.
er zit na de brandstof pomp een verdeel bak voor de benzine, aanvoer va de pomp, aanvoer naar de vlotterkamer en retour leiding. Zit daar een filter in dat kan verstoppen?? Ik weet het anders ook niet meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.