Volkswagen Golf: slaat af na starten

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: ev k jet

als ik start slaat hij na 2 seconde af, ik heb alles al vervangen, de timing is correct en er is een nieuwe brandstof pomp onder gegaan want die maakte een herie wat niet normaal was. nu is het probleem nog steeds niet verholpen. de koude start spoelen zijn correct want heb ik gemeten en de koude start sproeier is ook goed. vonken die ie ook goed. weet iemand nog iets anders.

pascal

pascal7

Geplaatst door pascal7 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Paulus8636 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoe is het met je brandstoffilters?

Gr.
Paul

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Je hebt twee opvoerpompen, eentje onder de auto bij de achteras, in de kunstof bak, dit is de hogedrukpomp, ik vermoed dat deze werkt.

Dan zit er nog eentje in de tank, die de benzine uit de tank naar de hogedrukpomp onder de auto stuwt. Deze pomp is bereikbaar via het luik en de brandstofmeter in de kofferbak. Zitten plastik schoepies aan die er wel eens afbreken, en er is als het goed is ook nog een aanzuigzeefje. Motortje overleden komt ook voor, ik denk dat je jouw probleem daar moet zoeken. (ook de oorzaak dat de 1e hogedrukpomp overleden is; te kort benzine betekend te kort smering en koeling dus patient loopt droog en warm)

Meteen een goede reden om de tank leeg te halen en schoon te spoelen.

succes

pascal7 (0), 17 jaar geleden

het brandstof filter is nieuw en orgineel, allebei de pompjes werken super de hogedruk pomp onder de auto is nieuw en ook origineel, de pomp in de tank werkt ook prima want ik heb de leidingn eraf gehaald en toen gestart meteen een plas onder de auto dus werkt ook prima. de pomp blijft ook even na draaien als hij afslaat dus lijkt de ontsteking of bobine maar hij vonkt perfect. toen ik hem haalde sloeg hij af als je bocht door reed en daarna weer direct lopen als je weer starte tot na 6 a 7 keer en toen kapte zij er dus echt mee.

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

morrel eens aan de contactsleutel, denk dat je contactblokje stuk is.

voor info gebruik de zoekfunctie van deze site even.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.