Volkswagen GOLF CABR. 72 KW U9: Slaat niet/slecht aan

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2H, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 72

Hallo, ik heb een golf 1 cabriolet 98 pk uit 1992 met een 2H motor. Mijn probleem is dat hij soms niet wil aanslaan. Relais gecontroleerd benzinepompen draaien er is een vonk en toch wil hij niet aanslaan.
Vervangen onderdelen
-benzinepomp onder de auto (opvoer pompje in tank werkt ook)
-blauwe temp zender
-ontstekingsmodule
-complete ontsteking
-blokje contactslot

Als hij loopt loopt en rijdt hij goed sporadisch slaat hij af is 2x gebeurd. Soms start en slaat hij direct weer aan andere keer met geen mogelijkheid aan de praat te krijgen wel vonk en brandstofprijzen op de galerij.
Het vreemde is dat er geen peil op te trekken is wanneer hij dit heeft. Het kan ook zo 2 dagen wegblijven. Het weer heeft er geen invloed op. Brandstof relais ook doorverbonden gehad heeft allemaal geen nut. Ik weet niet meer waar ik het moet zoeken....🧐😔🥴
Wie kan mij helpen?

Alvast bedankt
Marco uit Almere

marco001

Geplaatst door marco001 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

marco001 (0), 4 jaar geleden

Kleine update gisteren sloeg hij de gele dag niet aan. Net vanochtend wel ik 1 x wel aanslaan. Bij uitzetten weer niet aan de praat te krijgen.

marco001 (0), 4 jaar geleden

Bedankt voor de overweldigende reacties, ik heb het probleem gevonden. Het zat in het alarm. Er zit een texalarm in het startonderbrekerrelais werkte niet goed soms wel soms niet. Draden doorverbonden en hij is weer perfect.

Hans4040 (190) PRO, 4 jaar geleden

Bedankt voor de feedback en wij zijn blij dat we konden helpen...;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.