Volkswagen Golf: slaat soms af; houdt af en toe in

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo,

Heb een Golf 2 en sinds kort slaat hij af- en toe af bij bv een stoplicht.Maar start wel weer direct. Ook onder het rijden merk ik af en toe dat ie wat inhoudt. Niet altijd....rijdt dan prima. Echter laatst bij het optrekken stotterde hij wat, maar vervolgens deed het weer prima. Heb zef het idee dat het "iets" met de brandstof te maken heeft. Filter??


groet Edwin

Edwin2623

Geplaatst door Edwin2623 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

ik zou de ontsteking even nakijken bougie's of die schoon zijn. De kabels zelf, kan zijn dat er haarscheurtjes in zitten.Of het gas klephuis even schoonmaken wil ook wel vies worden dit deed ik met een beetje velgenreiniger op een doek en het scharniertje even een druppel olie erop. de gasklep die hierin zit wil wel eens blijven plakken aanslag.

Edwin2623 (0), 16 jaar geleden

Hoi hennep ( Jan) , bedankt voor je antwoord! Tof.
Ik zal es kijken of de bougies vies zijn. Heb niet zoveel verstand van auto's weet niet eens wat een gasklep is. Het is wel zo, indien de motor op temperatuur is, begint ie deze problemen ( na een tijdje) te vertonen. Korte stukkies totaal geen last. Hij start ook met vochtig weer; vrijwel direct.

hennep (0), 16 jaar geleden

de gas klephuis moet bij de inlaatspruitstuk zitten bovenkant van het blok . en als je de bougie's weer vast draait vast is vast niet te hard aandraaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.