Volkswagen Golf 2009: Slecht stationair lopen bij koude motor

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CAV, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 118

Hallo, wie kan mij de mij oorzaak vertellen, dat mijn auto slecht stationair loopt bij koude start. Soms zelfs afslaat. Maar als die een paar minuten heeft gelopen is alles goed .En start die wel goed, en loopt mooi stationair. Al nieuwe bougies , en nieuwe bobines geplaatst. Hoge druk benzine pomp. Luchtfilter.. maar heeft niets geholpen. Mvg Charles

Charles37

Geplaatst door Charles37 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Misschien een temperatuur sensor niet fris , laat hem eens uitlezen met aandacht voor de sensoren en dan het beste als hij koud is.

Charles37 (0), 2 jaar geleden

Hallo, is goed ga een afspraak plannen. Daar had ik helemaal niet aangedacht. Misschien ga ik eerst proberen. De temperatuursensor zelf te verwisselen. Deze is toch niet zo gek duur. In elk geval hartstikke bedankt , nu weet ik in elk geval welke richting ik moet zoeken. Ik vind zelf een beetje sleutelen wel leuk..nogmaals bedankt voor je reactie. Mvg Charles

Charles37 (0), 2 jaar geleden

Ik laat wel weten als het goed is of .....niet. gr Charles

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Oké

Charles37 (0), 2 jaar geleden

Hallo ten eerste sorry voor mijn late reactie,...Had het even druk,....
Ik heb een temperatuursensor gekocht, deze aangesloten en , bij koude motor gestart , liep al meteen stationair beter .zo ongeveer 1200 toeren en liep langzaam terug.Rijd niet meer de eerste minuten stotterend.Gelijk goed dus het lag inderdaad aan de temperatuursensor. Er was ook een buitentemperatuursensor maar die heb ik niet verwisseld.En daar lag het dus ook niet aan.
Hartelijk bedankt dat er tenminste " iemand ", ( Kaleido ) mij heeft kunnen helpen ..Mijn dank is groot.

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Mooi dat het opgelost is bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.