Volkswagen Sharan 2006: sleutel/ afstandsbediening probleem.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ASZ, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 96

Nadat voor mijn vakantie het koppelingsprobleem hier is besproken is tijdens mijn vakantie een nieuw probleem ontstaan. Voor een deel was dat probleem er al, maar daar kon ik mee leven.
Concreet, heb twee sleutels bij deze Sharan, 1 met afstandsbediening en 1 zonder. De laatste aangeschaft voor nood. Maar die had dus geen communicatie met de afstandsbediening en dan werd bij het mechanisch openenen het alarm getriggerd. Zekering van de alarmclaxon verwijderd, alarmverlichting doet niet zeer. Ook is na vorige problemen in Eemnes, na het falen van een nieuwe transponder de startonderbreking uitgeschakeld. Vanaf dat moment met de originele sleutel met afstandsbediening geen problemen ondervonden, ook niet bij een batterijwissel.
Nu tijdens mijn vakantie van het ene op het andere moment geen verbinding/communicatie meer met de afstandsontvanger in de auto. Met als gevolg de storing, die ik heb met de mechanische sleutel nu ook met de originele sleutel. Deurpanelen los gehad, controle op kabelbreuk in de scharnierpunten, maar niets gevonden.
Mechanisch werkt de deurvergrendeling op alle deuren en ook de diverse sleutelstanden op de achterklep werken 100 %.
Er is alleen geen verbinding met de auto/ ontvanger. Batterij sleutel vervangen, maar de rode led was al voor die wissel duidelijk aanwezig.
Wil er niet mee naar de deal;er, hebben in het verleden ook al drie pogingen gedaan, gen resultaat, wel een rekening.

Wat kan ik nu zelf, of met hulp nog doen om dit op te lossen???

Leon de Kock

Geplaatst door Leon de Kock , lid sinds 4 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.