Volkswagen Passat: slot a klep

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

volgende probleem doet zich voor,in het linker portier zit een schakelaar om de a klep te openen,ook op de dikke klap sleutel zit een knop om deze te openen,druk ik op de schakelaar gebeurt er niets,druk ik op de sleutel knipperen de knipelichten 2x maar er gebeurt niets,verder werkt alles (cv)naar behoren,geen foutmeldingen,de schakelaar is goed,dit kan ik zien op vag com,ook van de buitenkant openen of met de sleutel mechanisch openen gaat gewoon goed,wat kan dit zijn.

BVD,
Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Het hoort zo dat je niets hoort.
Het enige wat er gebeurd is dat je de achterklepschakelaar in de greep 1x kunt bedienen om hem open te doen.
Zet de auto maar op slot via de afst.bed. en druk dan op de achterklepknop op de afst.bed. ,dan zul je zien dat je de klep kunt openen terwijl de rest op slot blijft staan.(mits slot achterklep niet op permanent op slot staat).
Hetzelfde geld voor als je hem van binnenuit op slot doet en dan de schakelaar in de deur bediend.

Ricky

dejonges (0) PRO, 16 jaar geleden

dan blijft je schakelaar van de handgreep van ja achterklep hangen even demonteren en smeren en klaar is kees.

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Ricky,dit klopt volgens mij niet,als ik op de schakelaar in de deur druk moet volgens mij de deksel open gaan,dit zelfde geld voor de sleutel.

Hallo corne,zal dit morgen proberen.

Beide bedankt voor het reageren.

Gr, Hans l

erik2819 (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij een sedan moet hij open gaan en een variant van het slot.
gr erik

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Hans4045]Hallo Ricky,dit klopt volgens mij niet,als ik op de schakelaar in de deur druk moet volgens mij de deksel open gaan,dit zelfde geld voor de sleutel.

Gr, Hans l[/quote]
Nee,het enige wat er gebeurd is dat je de klep 1x open kan doen op de klep zelf na het bedienen van de drukknop deurpaneel of knop afst.bediening.
Klep gaat niet vanzelf open,dit gebeurd alleen bij de nieuwste Passat.

Ricky

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.