Volkswagen Golf: slot van golf IV

Bouwjaar: 1999

hoi, heeft iemand enig idee waar ik het best en goedkoopst een slot kan kopen voor mijn golf 4 (bestuurderskant) ik heb namelijk gelezen deze behalve dan vergrendeling ook de verlichting in de auto activeert, moet ik dit nieuwe slot ook laten "inlezen" voor mijn centr. deurvergrendelings afstandbediening ? (zowel van afstand als binnen de auto blijft de bestuurders knop weer dood leuk omhoog springen) terwijl de bestuurders knop mooi op slot blijft.

marc6884

Geplaatst door marc6884 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

passat8384 (0), 18 jaar geleden

idd het klop.(het slot is verbonden met verlichten van binnen)
dit probleem had ik namelijk ook met mijn passat. Ik heb de regelapparaat(het slot) laten vervangen nu reageerd de verlichting als de deur open/dicht gaat en waarschieuwingtoon voor als je je verlichting bent vergeten.
je afstandbediening blijft gewoon werken! dus hoeft niet geprogrammeerd te worden.(slot kost nieuw ongev 130 euro!)zelf hen ik die van een schade auto voor 25 euro gekocht ;-)
veel suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.