Volkswagen Golf III: Sloten omwisselen golf 3

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600 aft

hoi

ik heb een donor golf gekocht, daar wil ik de deursloten kofferklepslot en contactslot van overzetten op mijn eigen golf


de kofferklepslot en deursloten heb ik al over kunnen zetten, alleen hoe doe ik dat nu met de contactslot.

want op de donor golf zit ook startonderbreking maar daarvan heb ik de correctie chip in de sleutel zitten dus dat wil ik ook compleet overzetten.

kan iemand me hiermee helpen?

sjonwa

Geplaatst door sjonwa (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je moet het stuur eraf halen, en het kapje rond om het contactslot, dan met een trekker de bus eraf trekken, inbus boutje los draaien van contactslot en de stekker eraf trekken, nu kun je hem er zo afpakken.

CARS&MOTORS (0) PRO, 13 jaar geleden

misschien simpeler om de stuurkolom over te zetten

sjonwa (0), 13 jaar geleden

hoi bedankt voor de reacties ben er nog niet aan toegekomen

stefan optie 1 klinkt goed

maar ben ook geintereseert in optie 2, kunt u dat nader verklaren over dat stuurkolom?

gr

CARS&MOTORS (0) PRO, 13 jaar geleden

stekkers los
buotjes onder bij koppeling los
bovenin boutjes lostikken
montage omgekeerde volgorde

sjonwa (0), 13 jaar geleden

Naar aanleiding van een tot op hoogte stelling van de Problemcar moderator, geef ik hierbij uitleg over de situatie, waarom u nog geen reactie van me hebt terug gekregen in dit topic.
-------------

De auto heeft sinds eind eind september stil gestaan, en ik ben er nog niet aan toe gekomen om de motorkap open te gaan doen, dit gaat morgen gebeuren.

contactslot zelf, heb ik nog niet vervangen, omdat ik simpel nog geen tijd ervoor had, deze topic heb ik wel opgeslagen in me favorieten, dat zodat ik daadwerkelijk "the job" is gedaan, ik hierop feedback kon geven.

nog ter attentie voor de moderator: Ik geef altijd feedback , als ik ook daadwerkelijk weer met het probleem bezig ben, zie ook me andere topics, wij hebben een wagenpark hier staan, waar ik allemaal omste beurt mee sleutel e.d.

Dus ik ben niet de gehele dag met 1 en dezelfde auto bezig ..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.