Volkswagen Passat: soms niet starten bij warme motor

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 CL

PASSAT Break 1900 CL .Soms start wagen niet meer bij warme motor,meestal na lange rit (100km ofzo).Ik kan dan wel 10 keer starten hij wil met geen geweld meer aanslaan.Als ik hem een kwartier laat staan ,start hij weer probleemloos.Wie weet wat er hier aan de hand is???

coupéétje

Geplaatst door coupéétje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

karaoglan (0), 17 jaar geleden

is het een tdi?

coupéétje (0), 17 jaar geleden

Dag Karaoglan,bedankt voor reactie.Neen het is geen tdi.Is al in de garage geweest die dachten aan een elektronisch probleem(zwart blokje vervangen op injectiepomp)maar hij doet het nog steeds.Maar momenteel minder.In zomer krijgt hij het veel meer.Begrijpe wie kan .

Benny1078 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zit te denken aan de afstelling van de brandsofpomptiming of krukasbout poliezijde losgelopen maar dat kom je dan vanzelf wel tegen.
Als deze motor al beschikt over een regelapparaat kan het ook goed de temp. voeler zijn.
En dit regelapp. kun je ook uitlezen op storingen.

coupéétje (0), 16 jaar geleden

Is ondertussen opgelost door garage.Was iets op of aan de brandstofpomp.
Gr.chris.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.