Volkswagen Golf: Soms slecht starten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

beste forumleden,

ik heb een probleem. Regelmatig start mijn auto slecht, koud of warm maakt niet uit. Bougies zijn vervangen en er is een vloeistof in de benzinetank gegooid om de brandstoftoevoer te reinigen. Soms moet ik het echt 3 a 4 keer proberen en dan start ie alleen als ik het gaspedaal echt HELEMAAL naar beneden ingedrukt houdt. Iemand enig idee? Is al een keer uitgelezen, niks gevonden!

Gr. Ferry

ferry28

Geplaatst door ferry28 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Als eerste gasklephuis laten reinigen en inlaten leren met de testkast.

Ricky,

ferry28 (0), 16 jaar geleden

dacht dat gasklephuis alleen bij het uitvallen van de motor gereinigd moest worden? Heb er verder weinig verstand van, maar had in het begin steeds een uitvallende motor, toen is het gasklephuis gereinigd en probleem opgelost. In ieder geval bedankt voor je tip!!

ferry28 (0), 16 jaar geleden

heb hem uit laten lezen, temperatuursensor bleek niet goed meer te zijn. Is inmiddels vervangen en hij start weer super als ie warm is!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.