Volkswagen Polo 2001: Spanrol en multiriem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Vorigd jaar oktober is mijn distributieriem vervangen + waterpomp en multi V riem en spanrol multie v riem ( zoals op de rekening beschreven staat) vervangen. Begin februari kwam ik stil te staan met mijn auto omdat de Multiriem er af lag. Nu is er weer een nieuwe Multiriem omgekomen en een nieuwe spanner. Mijn vraag is dan ook moest die spanner weer opnieuw worden vervangen en die multiriem?

J d J

Geplaatst door J d J (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1385) PRO, 3 jaar geleden

Geen idee , dat is zo niet door ons te beoordelen , dat de riem er af is gelopen zal een oorzaak hebben gehad , en als dat de spanner of rol is geweest dan zou ik alles er inderdaad nieuw op zetten.

harry4203 (400) PRO, 3 jaar geleden

garantie en jou probleem verder niet neem ik aan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.