Volkswagen Bora: standaard boxbedrading

Bouwjaar: 1999

Wie kan mij vertellen waar ik de standaard boxbedrading voor het aansluiten van de achterboxen kan vinden?? Heb het deurpaneel eraf gehad maar kan gee stekkers of bedrading vinden. Wie weet raad wat achterboxen is wel een must.
( neem aan dat VW je niet zelf de bedrading door de deuren laat trekken)

bvd Arno

arno662

Geplaatst door arno662 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

djazz (0) PRO, 20 jaar geleden

Hallo,
Ik heb van de week weer eens speakers ingebouwd in een golf 4 zonder de aanwezige bedrading. Gewoon de bijgeleverde speakerkabel naar de radio trekken. Krijg je hem niet door de multistekker in je B-stijl, boor dan een gat door de stekker op een loos stuk en voer daar de draden doorheen.
Sterkte, Djazz

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

de bedrading vertrekt aan de radio maar ik heb nog niet kunnen vinden waar hij toekomt. Alleszins niet in de deuren, ik vermoed ergens onder het dashbord. Als ik boxen plaats trek ik ook de draden tot aan de radio.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.