Volkswagen Transporter 2008: start moeilijk

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 128

als mijn t5 een hele nacht stil heeft gestaan start hij moeilijk.
als hij met de voorkant omlaag staat (berg af) start hij goed en als hij met de voorkant omhoog staat (berg op) start hij slecht.
wat kan dit zijn?
alvast voor jullie tips

lare

Geplaatst door lare , lid sinds 6 jaar geleden

2 Reacties

oldford PRO, 2 jaar geleden

Lucht in de diesel toevoer leiding naar de hoge druk pomp.
Ergens heb je een lekje zitten, mogelijk bij het brandstoffilter.

    Ok dan ga ik eens de darm tussen de brandstoffilter en de hoge druk pomp vervangen want daar is hij beetje beschadigd. Kan ik daar ook geen terugslagklep tussen zetten? - lare, 2 jaar geleden
    ik heb de darm tussen brandstoffilter en de hoge druk pomp vervangen, hij doet het nog steeds. aan de hoge druk pomp zit ook een hoge druk darm die hebben we ook los gehad omdat we een nieuwe hoge druk pomp geplaatst hebben, ik denk dat die misschien wat lekt want die is wat vochtig - lare, 2 jaar geleden

memos PRO, 2 jaar geleden

Vaak lekkage bij de pompverstuivers en dat is een hele operatie.

Je kan er een terugslagklep tussen zeten, maar dan heb je er 2 nodig....en dan looprt hij niet terug naar de retour maar ....dan heb je geen aanvoer.

Heb het ooit eens opgelost met een electrische terugslagklep maar dat is een heel gedoe want moet spanning hebben tijdens lopen en bij stilstaan dicht zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.