Volkswagen Golf: start niet

Bouwjaar: 1992

vanavond wilde de golf niet starten. hij sloeg na 1 seconde af en toen was het afgelopen. de motor start op zich wel, maar het lijkt erop dat de motor geen brandstof krijgt, hij start niet door. de brandstofleidingen stonden kurkdroog. wie weet wat hiervan de oorzaak kan zijn?

han3923

Geplaatst door han3923 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

diesel of benz ?

han3923 (0), 18 jaar geleden

benzine

10 (0), 18 jaar geleden

Goeden dag Hanneke het kan zijn dat je brandstofpomp stuk is dat kan je controleren om de benzineleiding los te maken bij de brandstofpomp en dan de auto starten om te kijken of hij benzine doorpompt, het beste kan je met 2mensen doen de een starten en de andere kijken of er benzine uitkokt, Gr,Koen

han3923 (0), 18 jaar geleden

Hallo Koen,

Bedankt voor de tip, het is inderdaad de brandstofpomp, we hebben een "nieuwe" van de sloop gehaald, maar zitten nu met het probleem dat we de oude er niet uitkrijgen, het gedeelte van de vlotter lijkt vast te zitten, de pomp is ook niet te draaien (werd ons verteld dat je hem er zo uit zou krijgen). Vanmiddag nog maar eens proberen als ik heb uitgevonden hoe het werkt.
Gr. Hanneke

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.