Volkswagen golf gti ev: start niet meer na een korte rit!!

Bouwjaar: 1987

hallo ik heb een probleem met mijn golf!hij start normaal uit stekent maar als ik een korte rit heb gemaakt en ik zet hem uit en start hem weer dan wil hij niet lopen!!!maar na een keer of tien probereren dan doet ie het wel weer!!wat kan het probleem zijn???

roytje8

Geplaatst door roytje8 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Brandtofdruk valt weg en daardoor vaporlock in de injectors (benzine gaat koken in de injectors, en er blijft damp inzitten.) Waarscheinlijk zit de terugslagklep in de brandstofpomp vast. Dit gebeurt wel meer met auto's die lang stil gestaan hebben.

succes

roytje8 (0), 19 jaar geleden

hoe kan ik dat verhelpen dan?en is het zelf te doen?
alvast bedankt

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zou eerst ffe cheken, of de druk idd wegvalt. Moet er even een brandstofdrukmeter tussen zetten. Anders ga je dingen vervangen die misschien niet stuk zijn. Als de motor gedraait heeft en afgezet wordt daalt de druk iets en mag dan niet verder zakken. moet wel een paar uur op druk blijven.

Klep vervangen is zelf te doen. Zit in de brandstofpomp die bij de achteras hangt geschroeft. De aansluitbanjo van de hogedrukleiding los en het stalen deel waar je deze banjo op vast schroeft uit de aluminium pomp draaien. Wat je er nu uitgedraait hebt is de terugslagklep. Er zit een rubber kogel met een veer in.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.