Volkswagen Golf: startmotor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 fsi

Wie weet of ik mn startmotor makkelijk kan demonteren zie zelf 2 bevestigings moeren (bouten) en 2 kabels kan ik die zo los maken of moet ik meer dingen demonteren om hem eruit te halen.Groeten Peter.

peter192

Geplaatst door peter192 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Als eerste de min-pool van de accu loshalen,anders heb je vuurwerk!
Dikke plus draad en de stekker verwijderen,dan de 2 dikke bouten (zit vaak ook een kabelhuis die je eerst moet verijderen,maar weet niet bij de fsi).
Moet te doen zijn.....

peter192 (0), 16 jaar geleden

Oke bedankt ik hoor namelijk soms bij het starten (warm of koud maakt niet uit )een hele korte ratel ik denk misschien dat het de startmotor kan zijn zou dat kunnen dat hij af en toe even langer meedraait?gr Peter.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat jij zegt zou ook nog de kettingspanner kunnen zijn,daar hebben de 1.6 fsi's wel meer last van,je hoort dan precies wat jij zegt,bij een startmotor hoor je vaak een "uitdraaiend geluid".

Ricky

peter192 (0), 16 jaar geleden

Ricky hallo wat bedoel je precies met ketting spanner, de spanrollen van de distributiesnaar?De distributiesnaar is net vervangen daarvoor had ik hetzelfde geluid met starten en dacht dat het nu met de nieuwe snaar en spanrollen wel weg zou zijn.Daarom ben ik gaan denken aan de startmotor.Groeten Peter.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik dacht dat alle 1.6 FSI'S een distributieketting hadden? of ben ik nu in de war,anders gaat mijn verhaal hiervoor niet op.

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Startmotors willen ook wel stuk bij deze auto's.....

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.