Volkswagen Passat: startprobleem 1.8T

Bouwjaar: 1998

Na de laatste regenachtige dagen startte mijn passat 1.8 Turbo na 2 dagen stilstaan na slechts 7/8 seconden continu doorstarten pas. Hij heeft dat wel een keer eerder gehad na overvloedige regenval. Niet echt normaal dus, een beetje vochtig weer moet een auto nu kunnen hebben.. Echter, de bougies zijn onlangs vernieuwd evenals het luchtfilter en de bougiekabels zijn in goede staat. Accu is ook nog goed. Passat is uit 1998 heeft pas 120.000km gelopen en is volledig dealeronderhouden. Is er een lekstroom, is het luchtfilter te vochtig?? Wie weet waar nog meer te zoeken naar mogelijke oorzaken?

gerard3569

Geplaatst door gerard3569 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

caveman1551 (0), 18 jaar geleden

Hallo mark,

Ik heb een '98er golf met zo'n 1.8 20v turbomotor(motorcode AGU)Maar bij mij zitten er 4 bobine's in: één recht bovenop iedere bougie, waardoor bougiekabels eigenlijk niet nodig zijn.

óf je hebt een andere motor, óf diegene die je auto onderhoudt heeft je een set bougiekabels laten betalen die er niet inzit...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.