Volkswagen Golf: startprobleem vw gti cabrio 1985

Bouwjaar: 1985

Ik heb een Golf GTI Cabrio 8V automaat. Wanneer de auto langer dan een uur heeft stilgestaan wil hij haast niet meer starten. Als je de sleutel omdraait zonder gas te geven slaat hij even 2 sec. aan. Uiteindelijk na 3 min starten wil hij wel aanslaan maar enkel wanneer het gaspedaal vol wordt ingetrapt. Met een heleboel backfire loopt hij dan uiteindelijk. Wanneer hij eenmaal loopt, loopt hij als een zonnetje. Hebben een injector eruitgehaald tijdens starten ( cil 1 ) deze gaf geen brandstof. De koudestart injector gas al pulsend wel brandstof. Ik woon op Bonaire dus een echte koude start zoals in Nederland heb je hier niet ( min. temp 27 graden )Onsteking is goed. Wie o wie kan mij helpen.

dushi2417

Geplaatst door dushi2417 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Maak de luchtweegklep en de conus van de brandstofverdeler eens brandschoon. Let er op dat je niets verbuigt, dit is een zeer gevoellig instrument. De klep moet totaal vrij in het huis kunnen bewegen, zonder zware punten!!
Hij zit in het deksel van het luchtfilterhuis, achter de accu,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.