Volkswagen Passat: startproblemen

Bouwjaar: 1999

HET BETREFT EEN VW PASSAT TDI 90 PK AUTOMAAT
Soms als ik start dan doet mijn startmotor het niet. Hij slaat als ware vast. Startmotor heb ik er afgehaald en daarmee was niets aan de hand. De ene keer start ie gelijk de andere keer pas na een aantal keren proberen. ALs ie dan start dan rookt ie verschrikkelijk de eerste paar minuten en dan is het in ene weer weg. Het lijkt wel als de startmotor erover heen draait en soms slaat ie gewoon vast. Volgens de garage slaat de startmotor niet genoeg uit om de starterkrans rond te draaien.
Heeft iemand hier ook last van en weet je wat ik hieraan kan doen???
Alvast bedankt

Marlon4

Geplaatst door Marlon4 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 18 jaar geleden

ik denk dat je startmotor goed is maar je bendix slecht is zodat hij zijn werk niet meer kan doen,als je start en de bendix blijft hangen kan hij ook 'vast'zitten omdat hij dan niet terug gaat..komt hij helemaal niet naar buiten,dan hoor je alleen de startmotor draaien maar de motor word niet meegenomen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.