Volkswagen Golf: startproblemen

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine

Hallo, ik hoop dat iemand mij kan helpen. want ik heb en probleem dat moeilijk op te lossen is. Het is een golf2

Mijn auto begint de dag goed met starten. Als ik er een aantal malen in gereden heb zo een 3 keer dan start hij niet meer. Hij is al vier keer bij de garage geweest en daar start de auto gewoon goed. Hij is afgesteld gekeken naar de luchtfilter bougies enz. enz. Ik heb er niet zoveel verstand van maar de accu is het ook niet want vandaag stond ik weer steel accu erop gezet hielp ook niet. Het lijkt wel of hij geen contact maakt met de motor ofzo.

Nou gisteren is hij weer bij de garage geweest weer gekeken en iets vernieuwd maar vandaag stond de auto weer stil. Wie o wie kan mij helpen.

Groeten Monique

movdvelde

Geplaatst door movdvelde (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gertie (0) PRO, 16 jaar geleden

contactblokje achter het contactslot maar eens laten controleren!

gr. gertie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het je contactblokje is moet je het volgende even testen, duw de auto eens aan; als ie dan binnen een meter loopt weet je genoeg....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.