Volkswagen Passat TDI 110 pk automaat: steunplaat achterasophanging

Bouwjaar: 1999

Heeft iemand ervaring of de steunplaat of liever het rubber hierin van de achterasophanging kan slijten of i.d.?

Wicher

wicher

Geplaatst door wicher (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

vanzanten (0) PRO, 20 jaar geleden

ja hoor die rubbers kunnen kapot, dan begint hij meestal te klapperen op een slechte weg.

wicher (0), 20 jaar geleden

Geachte heer van Zanten

Bedankt voor de reactie. Heb ik echt wat aan. Ik ben op de vraag gekomen omdat ik meen dat de passat een wat wisselende wegligging heeft en dat dat wordt veroorzaakt door de meesturende achteras. Verder stoot hij soms in een lange bocht naar rechts zoals bij afrijden snelweg. weet u of de rubbers los verkrijgbaar zijn of dat de hele steunplaat moet worden vervangen. Is dat een dure operatie? Ik verbaas me er trouwens over dat de achteras maar met 2 bouten vastzit.

Wicher

vanzanten (0) PRO, 20 jaar geleden

rubbers zijn los verkrijgbaar, maar is een flinke operatie. ruime rubbers kunnen een slappe wegligging veroorzaken. succes

wicher (0), 20 jaar geleden

Heer Vanzanten
Weer bedankt. Is het niet veel simpeler om de steunplaat met rubber in zijn geheel te vervangen? Steunplaat zit met 3 bouten aan carroserie vast en met 1 lange bout aan achteras. De flinke operatie van alleen rubbers vervangen: houdt dat verband met dat de rubbers moeilijk in de steunplaat zijn te krijgen/
Alvast bedankt voor het antwoord

Wicher

vanzanten (0) PRO, 20 jaar geleden

compleet vernieuwen is makkelijker, maar een flink stuk duurder.

wicher (0), 20 jaar geleden

Weet iemand ongeveer de prijs van zo,n steunplaat?

Wicher

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.