Volkswagen sharan 1.9 TDI: stil vallen

Klant belt onderweg auto is stil komen te vallen , auto opgehaald,Als we de auto starten
gaat auto 2 sec ongeveer 2000 toeren lopen en stoot enorm veel roet uit, timing gecontroleerd ok
turbo gecontroleerd o.k. heeft 1 stroings code
brandof hoeveelheid regeling.
wie o wie weet wat er met deze auto aan de hand is ???  

Jan_Knol

Geplaatst door Jan_Knol PRO , lid sinds 21 jaar geleden

4 Reacties

m_de_moor, 21 jaar geleden

Draai de brandstof toevoer stop uit de brandstofpomp en kijk of er slijpsel in zit

DAS1967, 21 jaar geleden

Controleer of je de as van de brandstofpomp met de hand,( lichte weerstand kun je voelen) kunt rond draaien, is dit het geval dan zijn er 2 veren gebroken. Lukt dit niet met de hand dan is waarschijnlijk het mengenstellwerk defect, is het elektronische gedeelte van de pomp kost ¤ 600,- .
Ruilpomp kost ongeveer ¤800,-

check

Beste antwoord, geplaatst door Jan_Knol PRO, 20 jaar geleden

Het was inderdaad de brandstofpomp deze was versleten?!
Zat inderdaad gruis in het afsluiterhuis.
Ruilpomp gemonteerd

Janvansteenbergen, 17 jaar geleden

IK HEB EEN SHARAN MET ZEER VEEL PROBLEMEN DIE INMIDDELS ALLEN OPGELOST ZIJN.EEN ERVAN NOG NIET ALS DE MOTOR KOUD IS START HIJ DIREKT WIL JE DAN WEG RIJDEN EN GEEF JE IETSIE TE VEEL GAS SLAAT DE MOTOR AF WIL JE DAARNA DIREKT STARTEN SLAAT DE MOTOR WEL AAN MAAR LOOPT SLECHT EN ROOKT HEEL ERG WACHT JE MET STARTEN EEN MINUUT LOOPT DE MOTOR DIREKT GOED EN KAN ER VERVOLGENS NORMAAL GEREDEN WORDEN ALLEEN ALS JE ONBELAST PLANKGAS DRUKT HOUD DE MOTOR EVEN IN GEEFT ROET EN GAAT DAN VERDER HIJ MOET DAN WEL OP BEDRIJF TEMP.ZIJN VERDER SLAAT DE AUTO AF EN TOE ZOMAAR SPONTAAN AF WAARNA HIJ WEL WEER DIREKT START ONDER HET RIJDEN GEEFT DE AUTO GEEN KLACHTEN EN GEEN ROET ALLEN DE TREKKRACHT LIJKT MIJ IETS MINDER ALS DE AUTO UITGELEZEN WORDT GEEFT HIJ GEEN STORING

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.