Volkswagen Passat: Storingslamp brandt

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

ik heb een paar storingslampjes aan.Ik ging naar de dealer voor de lampjes resetten.Ze hebben diagnose gesteld om storingen te resetten helaas can de computer kon niet communiceren met de auto.monteur zei er is ergens breuk of scheur in de kabels.Abs, ESP en handrem lampje brand aan.en sensor onder de stuurhuis defect.ik heb nieuwe sensor maar nog steeds niet kunnen communiceren met de auto.om storingen te resetten computer moet met auto communiceren.Er blokkeert iets tegen kortsluiting.
Kan iemand me een oplossing zeggen hoe ik moet oplossen?

rsenol

Geplaatst door rsenol (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Is de radio nog origineel? Wordt vaak veroorzaakt door een achteraf ingebouwde radio. Utibouwen en nog een keer proberen uit te lezen.

Blijft het probleem dan met de hulp van een elektrisch schema, een ohm-meter en een hoop geduld de bekabeling doormeten.
Zijn die allemaal goed, dan kan 1 van de vele ecu's het probleem veroorzaken.
Dan moeten alle ecu's opgezocht worden en 1 voor 1 losgenomen worden en dan iedere keer weer proberen uit te lezen.

rsenol (0), 14 jaar geleden

ik heb airbags vervangen en dashboard.Ik heb Karkit en verwijderd.En een apparatje voorde kilometer opslaat.Die gebruik meestal bedrijven.Mijn auto was bedrijfs auto geweest.airbags modules, stuur en airbagregelaar vervangen.dus ik heb naar een garage geweest hij kan ook niet laten lezen.leesapparaat kan niet in auto communiceren.hij zoek nu of er een breuk kabel of scheur kabel is .er is kortsluiting plaatsgevonden.die kortsluiting kunnun wij niet vinden.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dan kom je toch aan het meten..waarschijnlijk met het plaatsen van de onderdelen iets beschadigt / los getrokken / slecht contact o.i.d.

Waarom heb je alles zoiets vervangen ??

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Airbag-computer nieuw of gebruikt? En met exact hetzelfde nummer?

rsenol (0), 14 jaar geleden

ik heb gebruikte airbag computer met exact nummer.En mijn dashboard was beschadigd.Daardoor ik heb vervangen.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Airbag computer demonteren en dan weer proberen uit te lezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.