Volkswagen Golf: stotteren bij warme motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16

heb

johank

Geplaatst door johank (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

johan laat je motor uitlezen en de storingen verhelpen en zorg er eerst voor dat de motor het goed doet op benzine als dit dan voor elkaar is dan kun je daarna verder gaan op gas heb je dan weer problemen dan weet je dat het in het gas zitten nu weet je dat nog niet.

groetjes jan.

johank (0), 17 jaar geleden

[quote=jan T]johan laat je motor uitlezen en de storingen verhelpen en zorg er eerst voor dat de motor het goed doet op benzine als dit dan voor elkaar is dan kun je daarna verder gaan op gas heb je dan weer problemen dan weet je dat het in het gas zitten nu weet je dat nog niet.

groetjes jan.[/quote]
ik heb de motor gedeelte uit laten lezen en er kwam geen storing naar voren
wel hebben ze de bombine schoongemaakt .
en als het dan nog steeds niet goed was ,moest ik die laten vervangen zeiden ze

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

johan het zo goed kunnen want zij hebben je bobine gezien en er hoeft maar een haar scheurtje in tezitten en daar kun je al problemen door krijgen dus kijk het nu eerst maar eens aan en je kan de boel natuurlijk ook nog inspuiten tegen vocht ik gebruik daar altijd wd 40 voor.

groetjes jan.

johank (0), 17 jaar geleden

het

stefan84 (0), 17 jaar geleden

je bobine schoongemaakt ????????

hahah..hoe doe je zoiets dan ?

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.