Volkswagen Golf IV: stotteren vw diesel sdi

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

hallo professioneels,
ik heb sinds een maand een vw golf sdi 2003. Zodra hij in de buurt kom bij toerental iets voor 2000 begint hij te stotteren. in de versnelling 2 en 3. zodra die eenmaal boven de 2000 toeren is loopt hij perfect!
motor loopt voor de rest uitstekend! met uitlezen kwam de code: g62 coolant temp sensor. een nieuwe erop maar heeft niet geholpen.
kan iemand me helpen AUB!

met vriendelijke groet,
raul

noname

Geplaatst door noname (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik neem aan dat de storing is gewist toen je de sensor ging vervangen?? Zoja, dan nu weer even uitlezen en kijken of er nu weer een storing in staat.

noname (0), 12 jaar geleden

ja, inderdaad en heb weer uitgelezen, maar geeft geen storing meer aan!

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Dan kunnen het veel meer dingen zijn, van lekkende pompverstuivers of een lekke opvoerpomp op de cilinderkop tot aan de brandstofpomp in de tank. Voor zoiets moet je eigenlijk de wagen zelf hebben staan om met de testkast het een en ander te kunnen testen en ook de mechanische delen dan kunt testen. Doet hij het altijd en ben je al eens naar de garage geweest?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.