Volkswagen Polo 2001: stroomt blijft ingeschakeld

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 44

beste forumleden,

Ik heb net een volkwagen Polo gekocht met wat kleine probleempjes die opgelost moeten worden. Een van die problemen is dat de spanning op de auto blijft staan zelfs al haal ik de sleutel eruit. Het display met kilometer stand en tijd blijft branden evenals de radio en sigaretten aansteker. Ik heb de radio al ontkoppeld, heeft iemand enig idee wat dit kan zijn er waar ik het beste kan zoeken ?

mvg

Bensco

Bensco

Geplaatst door Bensco (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (965) PRO, 3 jaar geleden

gaat ook na verloop van tijd niet uit , radio kan verkeerd aangesloten zijn , je moet hem dan zelf aan en uit zetten , sigarettenaansteker is vaak directe voeding buiten contact.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.