Volkswagen Polo: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2003

waar zit de ecu van de electronische stuurbekrachtiging bij een polo tdi met axr motorcode. lampje van stuurbekrachtiging brand maar alles werkt prima zekeringen oke heb foutcode 051d ecu stuurbekrachtiging geen spanning. wie heeft hier ervaring mee alvast bedankt.

laurens6453

Geplaatst door laurens6453 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Op de pomp zelf
Deze gaan ook wel is defect, maar vaak is het met opnieuw inleren wel verholpen.

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

wat is de procedure voor het inleren. heb al met de auto gereden en het stuur linksom en rechtsom maar het lampje blijft branden.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Dit gaat met de testkast bij de dealer interactief. Ik weet niet of een ander type testkast dit ook kan.

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

bij onze dealer weten ze hier niks van. komt nooit voor zeggen ze.we willen nu een nieuwe pomp monteren van 500 euro maar als het met inleren verholpen is zal dat mooi zijn.

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Denk ook dat hij overleden is.
Daar zit namelijk het regelapp. bij in.
En die eersten waren niet de besten.
Het enige wat je nog even kunt controleren is de stekkerverbinding op het regelapp. en massapunt op oxydatie

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

complete pomp vervangen met stuurapparaat en probleem is verholpen. alleen de stuurpompen stonden bij vw wel in backorder dus het komt meer voor.

rickseegers (0), 18 jaar geleden

In sommige gevallen is het zelfs eenmalig in te leren, ofwel één keer inde fabriek ingeleerd en daarna niet opnieuw mogelijk. dus een stuurpomp van de sloop monteren heeft ook geen zin meer. Zoals laurens al zei; een nieuw geheel is in de meeste gevallen de uitkomst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.