Volkswagen Polo: Witte drap in oliedop.

Bouwjaar: 1991

Mijn koelvloeistof peil daalt heel langzaam. Ongeveer een centimeter per maand. Ik rij er elke dag ongeveer 25 km in. Er zit pas 63059km op te teller. Zou mijn koppakking deffect zijn? Ik kan geen lek ontdekken bij de radiator of in de slangen. Is het slecht om hiermee door te rijden en wat kost het ongeveer om dit te laten fixen?? ALvast bedankt voor de info mensen!!

rverdouw

Geplaatst door rverdouw (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 18 jaar geleden

remko

de kosten voor het maken en monteren van de koppakking e.d. is het geld niet!die witte drap kan veroorzaakt worden door veel korte stukjes te rijden,dat kan overigens geen kwaad.heb je ook olie drap of resten in je koelvloeistof zitten ?en zijn je aansluitingen niet 'groen-wit' als deze maar iets lekt langs een slang/slangeklem krijg je van die troep erlangs,een centimeter per maand is overigens niet veel,ik denk als je koppakking echt kapot is er meer moet weglekken,of het is een minuscuul klein gaatje/lekkage

succes ermee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.