Volkswagen Transporter: T5 instrumentenpaneel inleren VIN nummer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5tdi

Ik wil een nieuw uinstrumentenpaneel in een T5 plaatsen en heb de login code (5 cijferig) van dit instrumentenpanel, maar om de een of andere reden kan ik het nieuwe instrumentenpaneel niet inleren.
Ik heb vag-com en vcds en heb in kanaal 50(aanpassen) van het instrumentenpaneel het chassisnummer (VIN proberen in te leren, maar het nummer wordt niet ingelezen.
Ik log in met de logincode en ga dan naar aanpassen kanaal 50. In het scherm van kanaal 50 kan je alleen een 7 cijferige code invoeren (SKC), maar die heb ik niet.
Heeft iemand enige suggesties?

no limits G60

Geplaatst door no limits G60 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik weet niet precies hoe het zit met Vag-com bij de dealer gaat dat Online we krijgen bijna niets meer tezien
volgens mijn heb je ook nog de oude Instrumentenpaneel login_code nodig, Code zit nog in de ECU je geeft hem vrij met oude login_code dan wordt pas de vin overgenomen in de nieuwe instrumentenpaneel...... ik weet niet zeker

Als dat niet mogelijk is via aanpassingkanaal 50 met login 5 cijferig_code. dan moet je naar de dealer om in te leren.

alexander242 (0) PRO, 14 jaar geleden

Het gaat nu allemaal online zoals Tiguan al zei. Weet nog wel dat je zowel van de oude als de nieuwe instrumentenpaneel de geheimcode moet hebben. Met de nieuwe open je alsware de nieuwe instrumentenpaneel en met de oude zend je de VIN nummer over van de ECU naar paneel.

Tijd dat je dit nog zelf kon doen is zo goed als voorbij. Denk toch echt dat je hem bij een dealer moet aan gaan bieden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.