Volkswagen Passat: Tangentiaalveren koppeling passat 1.9 TDI

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: AAZ

ik heb het volgende probleem.

mijn passat uit 94 schokt (stoot) (295 000km) bij het gasgeven en schakelen. de demper op de dieselpomp is vervangen, dit lost niets op.

ik denk dat de rek uit mijjn tangntiaalveren uit is, maar weet iemand hoe je dit kan testen, of mensen die ervaring hebben met dit probleem, wat voor symptomen hadden jullie?

kan je deze veren apart krijgen? of moet de hele koppelingsplaat vervangen worden?

peterve

Geplaatst door peterve (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Peter zijn alle motorsteunen in puike conditie . Die voorste aan het blok daarvan kan je de houder onder de radiateur verplaatsen om het blok te fixeren.

peterve (0), 14 jaar geleden

wat bedoel je met fixeren. harder aandraaien?

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Die rubber knop is kleiner dan het gat van de houder. De slobgaten zijn zo lang dat je deze steun zo laag mogelijk weer vast zet en als het kan trek het blok omlaag. Verzin een list. Groetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.