Volkswagen Touran: Tanken gaat erg moeilijk.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi 74kw

Betreft Touran TDi, 2003. Klant zegt dat het tanken erg moeilijk gaat. Weet iemand of dit een bekend probleem is ?. P.s. wij hebben zelf nog niet getankt c.q. geconstateerd.

Keimpen

Geplaatst door Keimpen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heeft die klant de auto al lang of is deze pas aangeschaft. Als je het vulpistool er op een bepaalde manier in doet kan het inderdaad lastig gaan dan slaat de pomp steeds af.
Als de auto pas in zijn/haar bezit is dan zal het een kwestie van de juiste manier van tanken zijn.

Hans

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Klopt je moet het handvat tijden tanken iets omhoog draaien.
Dit is bekend bij de eerste serie tourans.

gerard3569 (0), 16 jaar geleden

of, zoals mijn buurman onlangs had bij een touran 2006, het anti-terugvloeiklepje bij de tankinlaat is na het tanken een keer afgebroken en verdwenen in de inlaatpijp waardoor de benzine slecht doorstroomt. Het betreft een creme-achtig klepje wat te zien moet zijn bij de inlaat en je kan het met je handen indrukken. Kan dus afbreken bij een Touran!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.