Volkswagen Polo 2008: TDI wilt niet aanslaan naar ombouw ander blok

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo ik zit met een probleempje ik rij een polo 1,9 TDI uit 2008 (bmt) motor nu is mijn blok in de soep gelopen en heb ik een ander blok gekocht afkomstig uit een golf 4 (atd) nu heb ik alle aanbouw delen en nokkenas sensor en krukas omgezet van me oude motorblok (bmt) als ik hem start en ik spuit remreiniger in dan loopt die maar zodra ik geen remreiniger meer inspuit valt de motor stil moet ik nu ook een andere ecu kopen van een atd motor of kan ik me huidige ecu bmt behouden ?
Mvg Patrick

Patrickschigt

Geplaatst door Patrickschigt , lid sinds 1 week geleden

1 Reactie

bert klein PRO, 1 week geleden

Eerst uitlezen welke storingen in beeld komen , storingen wissen en kijken welke storingen terug komen. ,aan de storingen kijken wat niet herkend wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.