Volkswagen Bora: Tellerbak werkt niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoi,

Ik heb een probleem met de tellerbak van mijn bora, het is als volgt:

Controle lampjes reageren niet op de sleutel als je het op contact zet maar wel als je de knipperlichten naar links/rechts doet en de alarmlichten aanzet.

De controle lampjes zoals handrem en dergelijke zijn nu niet zichtbaar. De auto rijdt wel gewoon.
Wie kan mij helpen?

mvg,

mike

esenmike

Geplaatst door esenmike (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Mogelijk contactblokje (schakelaar) achter contactslot stuk. Dat zou kunnen maar je kan hem ook eerst even laten uitlezen en kijken wat daar uit komt.

esenmike (0), 12 jaar geleden

ja dat heb ik ook gevraagt aan de dealer en die zecht zo lang dat er geen lampjes branden heb het ook geen zin om uittelezen. dan heb ik een vraagje is de contactblokje beetje makkelijk te vervangen. alvast bedankt mike

esenmike (0), 12 jaar geleden

he ricky maar als ik bij het contactslot bij de stekker de kabbel 30 met kabbel 15 door verbind dan gat die op het contact staan maar de lampjes branden dan nog niet heb het dan wel zin in het contactblokje te vervangen. mike

Riesjaar (0), 12 jaar geleden

Nee dan eeft het geen zin, ik vermoed dat je instrumenten paneel kapot is.

esenmike (0), 12 jaar geleden

Aan de ene kant lijkt het mij sterk dat het instrumentenpaneel kapot is want de controlelampjes werken wel naar behoren maar ze werken alleen als je de knipperlichten aanzet en als je lang genoeg wacht gaan er alleen een aantal controlelampjes uit, is ook hoe ze moeten werken maar ze knipperen mee op de knipperlicht functie.
En als je instrumentenpaneel kapot is doen ze het helemaal niet meer.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Klopt niet wat die dealer zegt, er kunnen diverse storingen opgeslagen zijn terwijl er geen storingslampje gaat branden op paneel en van daaruit zou je weer verder kunnen zoeken. Storingslampjes gaan vaak alleen branden als het met milieu te maken heeft of iets waardoor de motor niet meer naar behoren functioneerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.